Sport
Læsetid: 4 min.

Comebackets mestre har gjort det igen: Real Madrid er eksperter i at omfavne kaos

Real Madrid har forfinet kunsten at vinde kampe i allersidste minut. Senest mod Manchester City i den anden Champions League-semifinale. Nu spørger spanierne sig selv, om Gud er involveret
Rodrygo ser mod himlen, efter at han og Real Madrid vandt med tre hurtige mål i overtiden mod Manchester City. »Jeg tror, Gud kiggede på mig og sagde: I dag er din dag,« har han efterfølgende sagt.

Rodrygo ser mod himlen, efter at han og Real Madrid vandt med tre hurtige mål i overtiden mod Manchester City. »Jeg tror, Gud kiggede på mig og sagde: I dag er din dag,« har han efterfølgende sagt.

Juan Carlos Rojas

Moderne Tider
14. maj 2022

88 sekunder. Så lang tid tog det for Real Madrids Rodrygo Goes at score to mål i Champions League-semifinalen mod Manchester City onsdag den 4. maj. Kampen var allerede gået i overtid, og flere fra publikummet på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid var så småt begyndt at forlade stadion.

Dum idé. Det var langtfra forbi. Fem minutter inde i første halvleg af den forlængede spilletid scorede Karim Benzema på straffe. Så stod det 3-1 til Real, og det resultat holdt kampen ud. Nu skal madrilenerne spille Champions League-finale mod Liverpool lørdag den 28. maj i Paris.

Efter kampen skrev den engelske avis The Sun, at »der findes ikke nogen træner i verden med mere spektakulære nederlag end Pep Guardiola«, Citys spanske træner.

Ejerne, Abu Dhabi United Group, har i flere år pumpet enorme summer i klubben. I august 2021 købte man Jack Grealish fra Aston Villa for lige knap 900 millioner kroner, og dermed blev han Premier Leagues dyreste spiller nogensinde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torben Holleufer

Det var interessant, at de engelske eksperter på BT Sport, som talte to gamle forsvarsspillere inklusive Rio Ferdinand, efter kampen påpegede, at stedse flere moderne forsvarsspillere ansættes på evnerne i fødderne og om de kan angribe og presse, frem for at begå sig i luften. Og at det netop gjorde at City var sårbare overfor klassiske gennembrud på fløjen og indlæg til hovedstødsstærke sngribere som Rodrygo.
Det var neto påfaldende, hvordan City fald sammen og straks blev nervøse. Her har Liverpool trods alt tandemmen Allison-Virgil Van Dijk, som nok kommer til at klare sig anderledes mod Vinicious, Benzema og Rodrygo.
Om Gud vil…