Den bæredygtige investeringsskole
Læsetid: 4 min.

Det, der føles som en bæredygtig investering for dig, føles ikke nødvendigvis sådan for andre

Der er mange forskellige måder, man kan investere bæredygtigt på. Her er en lille guide til, hvilke spørgsmål du bør stille dig selv
Der er mange forskellige måder, man kan investere bæredygtigt på. Her er en lille guide til, hvilke spørgsmål du bør stille dig selv

Sofie Holm Larsen

Moderne Tider
21. maj 2022

Velkommen til Informations bæredygtige investeringsskole. Find de tidligere lektioner her.

Du har lært nøglebegreberne at kende. Du ved, hvad en bæredygtig investering er, og du ved, at du godt kan tjene penge og samtidig skubbe planeten i en lidt bedre retning. Du er kort sagt klædt på til alt det sjove, men før du for alvor kaster dig ud i investeringsuniverset, er der en vigtig ting at gøre: Du skal mærke efter og reflektere over to ting.

Et: Hvad har du lyst til at investere i? Og to: Hvordan har du lyst til at investere? For selv om dette er en skole under Informations faner, er vi ikke ude på at ensrette dig – og uden at der skal gå alt for meget moderne pædagogik i den, så er det, der føles som en bæredygtig investering for dig, ikke nødvendigvis en bæredygtig investering for andre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her