Et liv er forbi
Læsetid: 4 min.

Noel Piat blev født i Sydafrika, levede som nomade i Caribien og endte sine dage i Danmark

Noel Piat levede en nomadisk tilværelse med forskellige liv i forskellige lande. Drevet af en iver efter at undgå den konventionelle hverdag endte han ofte i uforudsete vanskeligheder, men han bevarede altid troen på, at det hele nok skal gå
Noel Piat's mål var aldrig at få en stor karriere, i stedet kunne han se tilbage på et liv fyldt med humor og nære venner fra alle verdens hjørner.

Noel Piat's mål var aldrig at få en stor karriere, i stedet kunne han se tilbage på et liv fyldt med humor og nære venner fra alle verdens hjørner.

Privatfoto

Moderne Tider
21. maj 2022

Da Noel Piat døde, blev det hurtigt besluttet, at han ikke kun skulle stedes til hvile et enkelt sted. Hans aske skulle spredes over hele kloden fra det tropiske hav i Caribien til den kolde Nordsø og ved hans forældres gamle vingård i Sydfrankrig. På den måde kunne hans vandrende sjæl fortsætte sin færd gennem verden.

Selv var Noel Piat indifferent, når det gjaldt hans jordiske rester. Han var ateist og lod det være op til familien at bestemme, hvad der skulle ske med ham.

»Jeg er ligeglad, jeg er jo død,« som han sagde.

Han ville noget andet

Noel Piat blev født i Cape Town i 1947. Her boede han de første par år af sit liv sammen med sine forældre og storesøster. Hans mor var fra Sydafrika og hans far fra Mauritius, og ligesom det blev tilfældet for Noel, levede de en bohemeagtig tilværelse med forskellige liv i forskellige lande.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her