Sport
Læsetid: 4 min.

Real Madrid er spanske mestre, og Karim Benzema er blevet voksen

Sidste weekend blev Real Madrid spanske mestre. Ikke mindst takket være verdens måske bedste fodboldspiller lige nu, Karim Benzema
Karim Benzema er blevet en verdensstjerne, der i sidste uge scorede et mål, som den britiske journalist Barney Ronay betegnede som et decideret kunstværk.

Karim Benzema er blevet en verdensstjerne, der i sidste uge scorede et mål, som den britiske journalist Barney Ronay betegnede som et decideret kunstværk.

Ruben Albarran/SIPA/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
7. maj 2022

Den franske forward, Karim Benzema, var ikke med fra start, da Real Madrid sidste lørdag slog Espanyol 4-0 og dermed kunne kalde sig spanske mestre – selv med fire runder tilbage af La Liga.

Men efter to mål på kort tid af Rodrygo Goes, Reals unge brasilianer, der på det seneste har været storspillende og kampafgørende, og da Marco Asensio derefter gjorde det til 3-0, var frygten for et pinligt nederlag væk. Nu var det tid til paradekørsel, og den italienske træner, Carlo Ancelotti, kunne putte verdensstjernen Karim Benzema på banen.

Hvilket umiddelbart var et klogt træk. For kort før lukketid og til lyden af brøl hele vejen fra Estadio Santiago Bernabéu og til Cibeles-fontænen i Madrid, der traditionen tro får Real-tørklæde på i mesterskabsfejringen, dundrede den 34-årige franskmand kuglen i kassen.

Eksekveret snorlige efter drejebogen og symbolsk især for de senere år, hvor Benzema er vokset og vokset i ansvar og vælde.

Men sådan har det ikke altid været. Der var engang, hvor ’Benz’ stod i skyggen af andre og større stjerner hos Real Madrid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her