Vores version
Læsetid: 4 min.

Slut med pis fra FE og mink. Den stod på pepperonipizza og Netflix under Nick Hækkerups første uge som øl-lobbyist

Fyraftensøl i lange baner, ingen pis med mink og kun syv medarbejdere at være chef for. Sådan gik Nick Hækkerups første uge som øl-lobbyist og direktør i Bryggeriforeningen
Fyraftensøl i lange baner, ingen pis med mink og kun syv medarbejdere at være chef for. Sådan gik Nick Hækkerups første uge som øl-lobbyist og direktør i Bryggeriforeningen

Sofie Holm Larsen

Moderne Tider
7. maj 2022

Vores version er Informations ugentlige og helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

»Det er ikke politik, der skubber, det er arbejdet i Bryggeriforeningen, der trækker,« skrev Nick Hækkerup om sit politiske exit. Og selv om det langtfra var alle, der forstod hans beslutning om at forlade ministerposten og et af landets vigtigste job for at blive øl-lobbyist og chef for syv ansatte, gør de det måske nu, når de ser, hvordan hans første arbejdsuge tog sig ud.

Mandag

Nick Hækkerup møder ind på sit nye kontor en halv time før alle andre for at forberede sig på dagens gøremål. Han har taget et sjovt slips på med ølflasker, og på hans skrivebord ligger de tre iPads og to iPhones, som han har bedt om. Han skynder sig at bestille 50 pizzaer, der skal leveres i eftermiddag, og stille tre fustager øl frem til et fyraftensarrangement sidst på dagen, hvor han under lidt uformelle rammer kan møde hele organisationen. Men først skal han én for én møde sine vigtigste nøglemedarbejdere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her