Brevkassen
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Er jeg nærig, hvis jeg ikke tilbyder mine æg til mit barnløse vennepar?

Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
25. juni 2022

Et af mine vennepar har svært ved at få børn. Det er et stort ønske for dem, og derfor er de begyndt at overveje ægdonation. Nu har manden i forholdet spurgt, om jeg kunne have lyst til at være ægdonoren, fordi han synes, der er noget rart over, at det er en, de kender og holder af, som donerer æggene. Hans kæreste er dog lidt loren ved ideen og hælder til at bruge en anonym donor, men er ikke afvisende.

Umiddelbart var min impuls at sige ’ja, selvfølgelig’, men nu har min kæreste bedt mig om at tage en tænkepause og lige overveje situationen. Og jeg kan da også se, at der kunne være nogle potentielle komplikationer måske særligt i forhold til den kommende mor og mig og et eventuelt barn. På den anden side bryder jeg mig ikke om at være nærig, slet ikke når det kommer til noget så fundamentalt som dette. Hvad tænker I?

– Skorpionen

 

Svar I:

Hej Skorpion.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her