Demokratiet trænger til et spark i løgsuppen: Lad Folkemødet og Copenhell smelte sammen

I år falder Folkemødet på Bornholm sammen med metalfestivalen Copenhell. Det er højst uhensigtsmæssigt, men heldigvis ligger løsningen lige for: De to events bør slås sammen. På den måde kan man både imødekomme metalhungrende politikere og give Folkemødet den ’edge’, som det desperat mangler
I år falder Folkemødet på Bornholm sammen med metalfestivalen Copenhell. Det er højst uhensigtsmæssigt, men heldigvis ligger løsningen lige for: De to events bør slås sammen. På den måde kan man både imødekomme metalhungrende politikere og give Folkemødet den ’edge’, som det desperat mangler

Silke Hoelgaard

Moderne Tider
18. juni 2022

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

Folkemødet og Copenhell finder i år sted på samme tid, og det har skabt udfordringer for det – ganske vist snævre – segment af metalengagerede politikere, meningsdannere og pressefolk. Stinus Lindgreen fra De Radikale er en af dem, der har stået i et dilemma og måttet prioritere mellem begivenhederne. Valget faldt på Copenhell, hvorfra Lindgreen tweetede, at han var »klar til det rigtige Folkemøde på Refshaleøen«. Men på Moderne Tider mener vi ikke, at det er et rimeligt valg at stille hverken politikere eller almindelige danskere over for.

Vi har derfor lagt hovederne i blød, mens vi headbangede til Slayer. Ud over en hovedpine har det affødt et helt nyt koncept, der både kan revitalisere Folkemødet, åbne metalscenen for et større publikum og give det danske demokrati et tiltrængt spark i løgsuppen: Folkemødet på klippeøen skal slås sammen med Copenhell.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Karin Hansen

Endelig et folkemøde der vil ud til folket :-)

Rasmus Kristiansen

Ja ha..

Det ene sted.., på en ( dog ) endnu ikke fast brobelagt eller tunnelbaseret forbindelse til fastlandet - og ja hvor sært og ejendommeligt dette endog lyder i disse tider.., på en solbeskinnet ø i Østersøen flokkes der nærmest betragtet en masse geder som står der og bræger løs i Juni til et folkemøde.
På Refshaleøen, hvor et andet folkemøde afholdes i Juni med et imponerende line-up hver gang dette afholdes, der mangler der blot bare det at der bliver kastet rundt med en masse geder lidt som en tilføjelse til en omgang med moshpit eller wall of death.
En mangel hidtidig - et must efterfølgende.
Ikke sandt ?