Den bæredygtige investeringsskole
Læsetid: 4 min.

Gør en direkte forskel med impact-investeringer – hvis du kan finde projekter at investere i

Tager man de pessimistiske briller på, kan man sige, at verden ikke bliver mere grøn, når du køber en Vestas-aktie: Aktien skifter sådan set bare hænder. Derimod kommer der med impact-investeringer nye penge til nye bæredygtige projekter, og det gør en forskel. Desværre kan de for private investorer være svære at finde
Tager man de pessimistiske briller på, kan man sige, at verden ikke bliver mere grøn, når du køber en Vestas-aktie: Aktien skifter sådan set bare hænder. Derimod kommer der med impact-investeringer nye penge til nye bæredygtige projekter, og det gør en forskel. Desværre kan de for private investorer være svære at finde
Moderne Tider
2. juli 2022

Velkommen til Informations bæredygtige investeringsskole. Find de tidligere lektioner her.

Informations bæredygtige investeringsskole er ved at lakke mod enden. Det her er ellevte ud af i alt tolv lektioner, hvor du blandt andet har lært meget om børsnoterede aktier. Selv om eksperterne, som hjælper os med denne skole, ikke er i tvivl om, at det gør en forskel, når du investerer i den slags, og at bæredygtige børsnoterede aktier vitterligt er med til at skubbe verden i en bedre retning, så anerkender de også den kritik, der indimellem rettes mod sådanne aktieinvesteringer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her