Reality-tv
Læsetid: 16 min.

Paradise Hotel opløste grænser. Nu skal konceptet genopfindes til en generation, der vil respektere dem

Realityprogrammet Paradise Hotel blev kendt og dyrket af en hel ungdomsgeneration i 2010’erne. Programmet var et nybrud, som gjorde sex og manipulation til en konkurrencesport. Men skandalesager om overgreb og psykiske problemer blandt tidligere deltagere har tynget konceptet. Nu er Paradise blevet woke: Programmet skal tale til en ny generation, og det kræver respekt for de grænser, man i årevis har udvisket
Gruppebilledet af Paradise Hotel-deltagerne i år ser anderledes ud, end det plejer. Deltagerne har ikke bare fået mere tøj på – deres kroppe er også mere forskellige. 23-årige Oliver, fjerde fra venstre i baggrunden, har sagt, at han gerne vil »være rollemodel for andre unge mennesker, som måske har det svært med deres krop«

Gruppebilledet af Paradise Hotel-deltagerne i år ser anderledes ud, end det plejer. Deltagerne har ikke bare fået mere tøj på – deres kroppe er også mere forskellige. 23-årige Oliver, fjerde fra venstre i baggrunden, har sagt, at han gerne vil »være rollemodel for andre unge mennesker, som måske har det svært med deres krop«

Viaplay/Janus Nielsen

Moderne Tider
11. juni 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Det var før kokainen, før nedturen og før afvænningen, at Shila Schrøder drømte om at blive forløst gennem reality-tv. At være med i Paradise Hotel skulle tilfredsstille hendes sult efter at blive set og hørt. Hun ville være kendt, have adgang til kliken af tv-personligheder, og hun ville gå langt for at nå sit mål. To gange tidligere havde hun været til casting på Paradise Hotel og fået nej. Forud for sit tredje forsøg gik hun mere strategisk til opgaven: 

»Jeg var blevet 28 år og var blevet bedre til at regne spillet ud og gennemskue, hvad casterne ville have. Jeg var overbevist om, at de ville have mere sex,« fortæller hun fra sin lejlighed i Brøndby, hvor hun i dag bor sammen med sin mor og 11 måneder gamle søn. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her