Quiz
Læsetid: 3 min.

Test dig selv: Hvor godt kender du egentlig Christiania?

Findes Tinghuset på Christiania? Hvor mange turister besøger fristaden hvert år, og hvad kan de risikere at høre christianitterne skrige til hinanden, når panserne kommer? I anledning af Christianias historiske boligaftale med staten kan du teste din viden om Københavns anormale åndehul
Findes Tinghuset på Christiania? Hvor mange turister besøger fristaden hvert år, og hvad kan de risikere at høre christianitterne skrige til hinanden, når panserne kommer? I anledning af Christianias historiske boligaftale med staten kan du teste din viden om Københavns anormale åndehul

Katrine Bælum

Moderne Tider
1. september 2022

Christianitterne har i denne uge indgået en historisk aftale med staten. Den freder fristaden, men til gengæld skal der opføres 15.000 kvadratmeter almene boliger på Christianias område. Som en rød klud i ansigtet på christianitterne har indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) kaldt aftalen »et betydeligt skridt i retning af en normalisering af Christiania«. Så inden hashen helt forsvinder, og højhusene skyder op, er det vist på sin plads med en test: Hvor godt kender du egentlig Københavns skæve åndehul?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hans Ditlev Nissen

Den var sjov.
(Fx koblingen: Ost - Penis - Kim.)

Eva Schwanenflügel

8/11

Og nej, jeg har desværre aldrig ejet en "Bevar Christiania"- t-shirt ;)

Eva Schwanenflügel

@ Hans Ditlev Nissen

Hvad består det sjove i ved koblingen
"Ost- penis- Kim"???

Hans Ditlev Nissen

Det er da sjovere end
Ost - Pølse - Melon

Og jeg kan ikke komme i tanke om andre muligheder.