Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg har hørt en hemmelighed, jeg helst vil glemme

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
24. september 2022

Jeg er kommet i besiddelse af viden, der ikke tilkommer mig, men til gengæld kan være meget relevant for et andet menneske. Det handler om en meget langt ude bekendts 11-årige datter, som viser sig at være donorbarn (forældrene bor sammen, men hverken moren eller faren er biologisk).

Det er jeg ligeglad med. Men pigen ved det ikke selv, og jeg må antage, at forældrene ikke ved, at det er en viden, som findes uden for deres fortrolige kreds. Jeg synes egentlig, at jeg har en slags forpligtelse til at sige det til dem, så de kan overveje at handle, før deres datter hører det andet sted, men jeg har mest lyst til at glemme, at jeg nogensinde har hørt det.

Hvad synes I?

— Sanne

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Problemet er allerede dér, hvor det betragtes som noget kontroversielt.

"hverken moren eller faren er biologisk".

Det bekymrer mig, at spørgeren kan høre den slags detaljer om en fjern bekendt. Har nogen med database adgang snaget i fortrolige dokumenter og brugt sin viden som "interessant sladder"? Eller har forældrene selv fortalt det til nogen?

Det mest reelle er da at tale med forældrene om det! Så må de jo anmelde det til politiet, hvis de mener der er sket noget ulovligt.