Brevkassen: Jeg har været sammen med en kvinde, der er i et forhold. Og nu vil hun ses igen

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
5. november 2022

Min seneste tihestes brandert endte hos en kvinde, som – sekundet efter vi trådte ind i hendes lejlighed – lod mig vide, at hun altså var i et forhold på ottende år. Adspurgt om jeg skulle gå, eller om det mon var et åbent forhold, svarede hun nej til begge dele. Og efter en indre moralsk kamp mellem de to hjerneceller, jeg havde tilbage, endte jeg med at fuldbyrde utroskabet i, hvad der vel ret beset må kaldes deres lejlighed.

Det viste sig, at hun også i dagslys var enormt venlig, sjov og interessant. Og nu er hun begyndt at foreslå, at vi ses igen – enten platonisk eller på samme måde som sidst. Men kan jeg, hvis jeg en dag får lyst, tillade mig nogen af delene?

Ungkarl

Svar I:

Du vågnede fra din tihestes brandert med tømmermænd af den moralske slags, og der hjælper hverken salt, fedt eller et stort glas vand. Du har ikke været utro, det har hun. Det er dog ikke let at være utro by proxy, for selv om du ikke har en lejekontrakt og otte års minder i klemme, kan der på sigt komme følelser i klemme for dig, og det gør nas.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Overvej om du vil risikere et hvilketsomhelst forhold til en person, som har bevist, at vedkommende ikke viger tilbage for utroskab.
Risikoen ligger i, at vedkommende nok gør det igen.

Mathias Petersen, erik pedersen, Eva Schwanenflügel og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar