Der er brug for helt nye fodboldkort for at yde VM i Qatar retfærdighed. Her er de

I årtier har både børn og voksne fodboldfans samlet på de såkaldte Paninikort med billeder af fodboldens stjerner. Men VM i Qatar understreger, at moderne topfodbold handler om meget mere end spillerne på banen – derfor præsenterer vi her en helt ny samling kort, hvor alle de centrale aktører er med
I årtier har både børn og voksne fodboldfans samlet på de såkaldte Paninikort med billeder af fodboldens stjerner. Men VM i Qatar understreger, at moderne topfodbold handler om meget mere end spillerne på banen – derfor præsenterer vi her en helt ny samling kort, hvor alle de centrale aktører er med

Emma Koldbæk

Moderne Tider
26. november 2022

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

Migrantarbejder

Det er med Paninikort som med frimærker eller mønter: Det handler om at få den komplette samling. Det kan være hele det brasilianske landshold eller hele samlemappen fra EM i 1992, men i år er det svært at komme uden om en helt central figur: migrantarbejderen. Han er ikke en del af et hold og har ikke så gode stats som spillerne, men han har til gengæld bygget alle stadionerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

I betragtning af at Information meldte ud at de ville "boykotte" VM i Qatar, så skriver i alligevel påfaldende meget om emnet ;)

Marie-Christine Poncelet

Lade være at udskamme Nadia Nadim, det er alt for let !

det er ikke for let at udskamme Nadia Nadim uden risiko for blame og woke–kaninhuller – sportsvask hvidracisme modsport modQatar modfeminisme modditogdat
er relativisthippe attitudemassører interesseambassadører mediemoguler livsstilsopportunister meningsfrontfigurer cargoinfluencere altmuligtalsmænd/kvinder/whateveryoulike ikke er personligt ansvarlige for deres eksponering ? – skal man være censurangst hér – eller hva’ .)