Gift ved første blik – partilederudgaven: Kan Mette og Lars finde hinanden på bryllupsrejsen til Marbella?

Der bliver bejlet til højre og venstre efter folketingsvalget, så lad os for én gangs skyld køre den politiske ægteskabsmetafor helt ud: Hvad ville der ske, hvis partilederne faktisk blev matchet med hinanden, gift og sendt på bryllupsrejse?
Der bliver bejlet til højre og venstre efter folketingsvalget, så lad os for én gangs skyld køre den politiske ægteskabsmetafor helt ud: Hvad ville der ske, hvis partilederne faktisk blev matchet med hinanden, gift og sendt på bryllupsrejse?

Emma Koldbæk

Moderne Tider
5. november 2022

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

I det populære tv-program Gift ved første blik bliver en række singler matchet ud fra parametre som fælles værdier, livsanskuelse eller rå attraktion. Over seks uger skal parrene først giftes, så på bryllupsrejse og dernæst flytte sammen og få en hverdag til at fungere. Undervejs kommenterer eksperter deltagernes op- og nedture, og til sidst skal parrene beslutte sig: Vil de forblive gift eller lade sig skille?

Og lad os bare være ærlige: Dronningerunden indeholder mange af de samme elementer: Hvem har kemi? Hvem kan indgå de kompromiser, der skal til? Og hvem kan se ud over egen næsetip og fokusere på det fælles bedste?

Derfor har vi blandet reality-tv og politik og er stolte over her at kunne præsentere Gift ved første blik – partilederudgaven.

Eksperterne er: Hans Redder, der er politisk redaktør på TV 2, og ’Gift ved første blik’-eksperten Nina Reventlow, som er psykoterapeut.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

High five herfra Lærke ;)

Mette Johansson, Leanette Nathalia Chresta Jensen, Jane Nielsen, Ulla Hansen, Lillian Larsen, Eva Schwanenflügel og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Dette er den første version af "Gift ved første blik", jeg godt gad se alle afsnit af ;)

Mette Johansson, Leanette Nathalia Chresta Jensen, Lisbeth Glud, Ove Junne, David Zennaro, Lillian Larsen og erik pedersen anbefalede denne kommentar

langt bedre end den virkelige virkelighed :)

Lige da jeg så billedet kom jeg til at tænke på "The beauty and the beast", man kan så selv vælge.

Mette Frederiksen er i lang tid blevet udråbt som magtsyg, - noget vi efterhånden har glemt Lars Løkke også var i sin tid, men om han har lagt det på hylder er en anden sag.

Det bliver spændende at se udviklingen i regering forhandlingerne, om højrefløjen er villig til at tage ansvar for fremtiden uden alle deres dogmer og teser kan blive plejet fuldt ud, og de skal indgå kompromis på linje med hvad socialdemokraterne skal.

Tør Venstre og konservative tage medansvar for fremtidens Danmark igennem en årrække, eller vil deres magtbrynde stå i vejen, - og de alene søger den absolutte magt, og fortsat må se sig selv udenfor magtens muligheder som deltager i en regering over midten.

Vi må håbe de besinder sig, så vi bliver fri for Lars Løkkes - "projekt Lars Løkke" der som det politiske rovdyr han er, vil tilrane sig magten, for kun det vil tilfredsstille han ambition, narcissistiske selvforståelse og politiske forfængelighed.

Den regering du var med i Lars Løkke og siden ledede i 2 omgange leverede ikke nogen gode resultater, - tværtimod.

De regeringer var de værste i mands minde med de økonomiske tab I påførte Danmark for over 600 mia. - regeringsførelse uden ansvar har danskerne haft for meget af mens I ledede landet.

PS: Mette, gift dig ikke med ham, han er et økonomisk ødeland, og han kender ikke forskel på dit og mit!

Lillian Larsen, erik pedersen, Marianne Jespersen, Lisbeth Glud, Eva Schwanenflügel, Ove Junne og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar