Center for Vild Analyse
Læsetid: 4 min.

Psykotikeren tager til Qatar og kigger på spøgelser. Neurotikeren bliver hjemme og boykotter

Flotte stadions på andre menneskers grave og foruroligende klimaforandringer, vi ikke handler på. Vi lever i stigende grad i en verden, der ikke hænger sammen. Men måske har vi selv valgt, at det skal være sådan
Flotte stadions på andre menneskers grave og foruroligende klimaforandringer, vi ikke handler på. Vi lever i stigende grad i en verden, der ikke hænger sammen. Men måske har vi selv valgt, at det skal være sådan

Hassan Ammar/AP/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
19. november 2022

I den danske teaterforestilling Fodbold, fodbold, fodbold er der scener, hvor døde migrantarbejdere, midt under fodbold-VM i Qatar, pludselig begynder at banke i betonen, mens de synger spøgelsesagtige sange om, hvordan de vender tilbage og tager os. Det er vilde, men også præcise billeder. Måske nærmer vi os faktisk et punkt, hvor teatret, der kan fremvise det mest absurde, føles som den eneste rigtige beskrivelse af den såkaldt virkelige verden. Det er, som om vores virkelighed bliver mere brutal, samtidig med at den bliver besat med næsten mytologiske forestillinger om gode og onde kræfter.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kære Center for Vild Analyse.
Det kan i fanm,e gøre bedre! I har åbenbart ikke rigtig opfattet omfanget og dybden af elendigheden, der er karakteriserer den kommende fodbolds VM.
Prøv igen, med bedre held denne gang. Det I prøver på er ganske rigtig højst vigtibt og aktuekt.
På forhånd tak.
Vh.