Her er tre ting fra klimapolitikken, som du kan overføre til dit privatliv

Den grønne omstilling må ikke betyde, at vi skal lave vores liv om. Derfor køber vi klimakompensation, når vi skal flyve, og regner ikke vores forbrug af udenlandske varer med i klimaloven. I anledning af COP27 får du her tre skrivebordsøvelser, som du kan overføre til dit privatliv for at blive en bedre forælder og et mere helt menneske, uden at det hele bliver for surt
Den grønne omstilling må ikke betyde, at vi skal lave vores liv om. Derfor køber vi klimakompensation, når vi skal flyve, og regner ikke vores forbrug af udenlandske varer med i klimaloven. I anledning af COP27 får du her tre skrivebordsøvelser, som du kan overføre til dit privatliv for at blive en bedre forælder og et mere helt menneske, 
uden at det hele bliver for surt

Emma Koldbæk

Moderne Tider
12. november 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

Christine har været utro. Men kompenserer med et troskabsbevis

Til en fest i den løbeklub, hvor Christine har været medlem de seneste fem år, har hun mødt en fyr, som er ti år yngre end hende. De havde sex første gang nede i klubhuset, og det var egentlig ikke meningen, at hun ville gøre det igen, for hun har en mand og to børn, som hun er meget glad for. Men så fortalte hendes veninde om noget, hun ikke havde hørt om før: Troskabskompensation!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

*tommelop*

Lillian Larsen, Mikael Velschow-Rasmussen, Eva Schwanenflügel, Nikolaj Lykke Nielsen, Inger Pedersen, David Zennaro og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Jesper Johannsen

Thjaaa. Måske danskerne skulle gøre det mere den franske vej, hvor en lille tur ved siden af er tilladt uden det fører til et kæmpe drama.

Det er godt nok Moraletik på 'højt plan' ;)