Ugen hvor Pia Olsen Dyhr luftede sine pokertricks, Mette Thiesen sprang ud som poet, og Marianne Karlsmose takkede af med manér

Det er svært at bevare overblikket over dansk politik lige nu, men fortvivl ikke: Vi har samlet det vigtigste, det mest forvrøvlede og det mærkeligste fra ugen, der gik
Mette Thiesen har lavet et facebookopslag, der lyder fuldstændig som en Medina-sang.

Mette Thiesen har lavet et facebookopslag, der lyder fuldstændig som en Medina-sang.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
12. november 2022

Pias dobbeltbluf

»Der er ikke så mange, der ved det – men jeg kan faktisk godt spille poker.«

Sådan skrev SF’s formand, Pia Olsen Dyhr, i det, som skulle have været et internt brev til kollegerne i SF, men som ved en fejl blev lagt på Facebook, så alle kunne læse med.

Ifølge Politiken forklarer Pia Olsen Dyhr i brevet SF’s taktik i det igangværende spil om dannelsen af en ny regering. Dyhr fortæller blandt andet, at hun har holdt møder med det ombejlede grønlandske folketingsmedlem Aaja Chemnitz, og at rygraden i SF’s forhandlinger fortsat er »de 16 vedtagne krav«.

»Nogle af kompetencerne i poker er også gangbare i den aktuelle situation: Is i maven. At holde kortene tæt ind til livet,« afslutter Pia Olsen Dyhr brevet, der hurtigt blev taget af Facebook igen.

Det er nærliggende at tænke, at hun måske alligevel ikke er helt skarp til at spille poker. Medmindre, selvfølgelig, at hun har gang i det vildeste dobbeltbluf.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her