Brevkassen: Jeg drømmer, jeg er nøgen

Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar

Illustration: Mia Mottelson

Moderne Tider
3. december 2022

Jeg drømmer mig tilbagevendende ind i pinagtige situationer, hvor jeg pludselig helt uforvarent havner nøgen steder, hvor det er helt upassende.

For eksempel: Jeg vågner om natten, går nøgen på toilettet, og på tilbagevejen opdager jeg, at jeg er på arbejde, og det er kontorgangen, jeg går henad. Jeg skynder mig ind på min plads og prøver som den eneste på kontoret at lade som ingenting – og så vågner jeg.

Lignende scener kan udspille sig i metroen, ved et middagsselskab, i Irma og så videre.

Det opleves meget intenst, og pinagtigheden er vildt ubehageligt, også efter jeg er vågnet. Min kæreste synes bare, det lyder frækt, men der er intet frækt i drømmen, kun den totale ydmygelse. Hvad handler det om?

Drømmeren

Svar I:

Hvis du nu var kommet herop, på dr. Nielsens briks, ville jeg have spurgt lidt mere til detaljerne i din drøm, og hvad du selv tænker, den betyder. Som bekendt er det kun drømmeren selv, der sidder inde med nøglen til sine drømme. Men her er vi henvist til fjerndiagnosticering, og så vil jeg give dig et par ledetråde, du selv kan arbejde videre med:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

hvem er Irma ? .)