Et liv er forbi: Det varede 662.049 timer og 51 minutter

Henrik Borre Larsen havde en særlig evne til at give sig hen til matematikken og elskede at finde mønstre i hverdagens tal. Og så havde han muligvis rekorden i flest slag med seks terninger
Henrik Borre Larsen besøgte alle verdens kontinenter over otte år.

Henrik Borre Larsen besøgte alle verdens kontinenter over otte år.

Moderne Tider
10. december 2022

Forskudsopgørelser er nok mere hovedpine end højtid for de fleste. Men sådan var det ikke for Henrik Borre Larsen.

»Nu er det sæson, jeg skal på tur!« kunne han finde på at sige, inden han tog sin lommeregner i tasken og beredvilligt hjalp sine nærmeste i bytte for en kop kaffe og en sludder. Det var nærmest en passion for ham at få det til at gå op, og det måtte ikke stå skævt med ret mange enører, før han blev stædig og begyndte forfra.

Dette års sæson stod for døren. Ligesom depositummet til en vandretur på Gran Canaria var betalt, og menuen til hans fødselsdag på Cafe Bergs bestilt. Henrik Borre Larsen havde omhyggeligt lagt planer, men på et løbebånd den 14. oktober klokken 11.51 slukkede hans hjerte helt uden forvarsel. Han blev 70 år.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ete Forchhammer

Primtal og 11-tabellen! De er nemlig værd at fejre…
Da mit barnebarn forbavset spurgte mig hvorfor jeg ikke brød mig så meget om Superman, måtte jeg svare med spørgsmålet: kan han synge? (ungen kendte mormor godt nok til at vide at hvis ikke, så kunne en Superman ikke være inde i varmen).