Brevkassen: Min kæreste vil gerne tabe sig, men jeg kan bedst lide hende rund

Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar
Intet problem er for lille – intet for stort. Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne, og alle spørgsmål får to svar

Mia Mottelson

Moderne Tider
7. januar 2023

Jeg har været sammen med min kæreste i en årrække, og vi har altid godt kunnet lide at hygge os. Det har betydet, at vi begge har taget på i vægt undervejs i vores forhold. Jeg kan godt lide min kærestes runde former og numse, der er blevet større, og det har jeg også givet udtryk for.

Nu viser det sig dog, at hun gerne vil tabe sig, og det synes jeg er ærgerligt. Men jeg kan eller vil jo ikke bestemme over hendes krop. Så hvordan håndterer jeg denne udfordring, at min kæreste vil tabe sig, mens jeg håber, at hun i stedet hviler i at være blevet lidt rundere?

— Henrik

Svar I:

Noget af det bedste, der kan ske for en krop, er at blive elsket af en anden. Det fungerer ofte sådan, at så bliver det også nemmere for den krop at elske sig selv. Det smukke er, at du endda har givet udtryk for, at du kan lide din kærestes krop. Vi kan derfor være ret sikre på, at det ikke handler om, at hun er blevet usikker på, om du elsker hende mindre, fordi der er mere af hende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her