Brevkassen: Hvor mange lortebleer er én lorteble for mange?

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Har du en nød, du ikke kan knække, så hit med den – vi giver ikke op, før vi har prøvet

Mia Mottelson

Moderne Tider
28. januar 2023

Hvor mange gange skal man hente sine børn med lort i bleen i institutionen, inden man påpeger det over for personalet – når man godt ved, at de har rygende travlt?

– Mama

Svar I:

Min grænse for uskiftede lortebleer er lav. Men, men, men, alt afhænger selvfølgelig af, hvad ’rygende travlt’ i virkeligheden betyder, og det rummer dit spørgsmål ikke rigtigt nogle detaljer om. Hvis vi taler om én pædagog til fem grædende børn og tre, der er ved at rive hovedet af hinanden, ville jeg nok ikke gå så højt op i, om mit barns ble var blevet skiftet. Men hvis vi taler om et par voksne til 10-12 børn, så ville min lorteble-tolerance ikke være så høj – især ikke, hvis det sker flere gange inden for en kortere periode, og det er en halvgammel én af slagsen. Så ville jeg nok påpege det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Lidt ligesom der er for mange mennesker på kloden er der også for mange børn i daginstitutionerne. Løs det ene problem og du løser samtidig det andet.