Filminstruktør Maziar Bahari: Det islamiske regime i Iran er som et sygt menneske på sit dødsleje

For næsten tyve år siden interviewede jeg den iranske filminstruktør Maziar Bahari om hans tro på reformbevægelsen i Iran. Nogle år senere blev han selv taget til fange og mishandlet i fængslet og så det islamiske regimes sande ansigt. I dag fortæller han, hvorfor de aktuelle protester i Iran kun kan realiseres som en revolution

Collager er lavet af Jesse Jacob med udgangspunkt i fotos af Ben Stansall, Yuki Iwamura, Oscar Del Pozo, Mehri, Afp Photo, Eric Feferberg, Geraint Lewis / Ritzau Scanpix

Moderne Tider
4. januar 2023

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Carsten Kristensen

Alle gode kræfter må støtte op om at vælte det lorte-regime.

Rasmus Kristiansen, Carsten Bjerre, Jimmy Marquardsen og Kim Houmøller anbefalede denne kommentar

Kære Hr. Lykkeberg!

Georg Metz er fantastisk til at formulere lange snørklede sætninger fejlfrit og det er en fryd at læse. Stort set hele det første afsnit er noget rod og det ligner dig ikke. Jeg tror, Du har haft travlt og sprunget redigeringen over og det er naturligvis undskyldeligt, og så igen, måske ikke. Jeg sætter mig glad ned for at læse lidt af Rune, og 2 minutter efter er Jeg sprogsnob rasende og i dårligt humør og genlæser afsnittet adskillige gange i det spinkle håb at det er Mig der er hjernetræt, men ak! Læs det skrevne igennem! Alvoren kræver det, og både Lykkeberg og læsere vinder.