Hvordan skal regeringen motivere danskerne til at arbejde mere? Med en sang, naturligvis

Danskerne skal knokle hårdere, men det kniber med motivationen. Så hvad gør regeringen? Skriver en sang om merarbejde
Her kommer regeringens sang om merarbejde.

Her kommer regeringens sang om merarbejde.

Jens Dresling

Moderne Tider
7. januar 2023

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

Lytter man til Mette Frederiksen, virker mere arbejde nærmest som løsningen på alle tænkelige problemer. Problemet er bare, at mange lønmodtagere allerede synes, de arbejder rigeligt, så regeringen må tage det tunge skyts frem for at overtale danskerne. Og hvad er egentlig mere motiverende og samlende end en sang?

Her er regeringens sang om merarbejde på melodien fra TV-2-sangen »De første kærester på månen«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Du almægtige. Skammer de sig ikke?

erik pedersen, Gitte Loeyche, Lillian Larsen, Holger Nielsen, Rasmus Kristiansen, David Zennaro, Torben Skov, Eva Schwanenflügel og Flemming Berger anbefalede denne kommentar
Flemming Berger

Det kræver indsigt og samvittighed at skamme sig.Ingen af delene er særligt fremtrædende karaktertræk hos politikere generelt og specifikt ved denne regering.

Mogens Holme, erik pedersen, Gitte Loeyche, Lillian Larsen, Steen Bahnsen, Holger Nielsen, Lise Lotte Rahbek, Rasmus Kristiansen, David Zennaro, Torben Skov, Maia Aarskov og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Som jeg kommenterede et andet sted. Staten er dybt korporativ - neofascistisk!

Mogens Holme, Holger Nielsen, Rasmus Kristiansen og Flemming Berger anbefalede denne kommentar
Jesper Johannsen

Hvis vi vil investere pengene i psykiatrien, klima eller Forsvaret, er vi også nødt til at skrue på de ting, der får nogle penge ind i kassen, siger beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen

Såsom at give de mest velhavende 1.000 kr. i skattelettelser og fjerne ekstra børnetilskud til de mest fattige børnefamilier. Og fjerne storebededag. Centimeter efter centimeter tages mere og mere væk fra bunden og gives til de rigeste.

Ved at gå i regering med Venstre og Moderaterne (som er et og det samme) er Socialdemokratiets vælgere blevet taget godt og grundigt ved røven.

Mogens Holme, erik pedersen, Rasmus Kristiansen, Gitte Loeyche, fin egenfeldt, Lillian Larsen, Steen Bahnsen, Holger Nielsen og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Jesper Johannsen

OBS! Såsom at give de mest velhavende 1.000 kr. i skattelettelser PR. MÅNED :-)

Mogens Holme, Gitte Loeyche og Lillian Larsen anbefalede denne kommentar

De skattelettelser skriger til himlen, når de samtidigt fattes penge. Men det er vel at bestikke middelklassen.

Mogens Holme, Rasmus Kristiansen, Gitte Loeyche og Lillian Larsen anbefalede denne kommentar
Holger Nielsen

@Jesper Johannsen jeg er helt enig med dig om, at dem der stemte på S, er blevet røvrendt så det klodser til noget. Det eneste jeg vil tilføje til din kommentar, at den regering vi har nu, ligner den vi havde under Thorning for S bliver stadig styret af andre, nu er det V. Dengang var det de Radikale, der førte sin blå økonomi, og nu er det Venstre, for som andre også skriver, Venstre og Moderaterne er ens. Der er kun forskel på bogstaverne i partierne. De er jo begge udsprunget fra V.
S styre sig selv mod afgrunden, for de er så utroværdige, at de ikke er en stemme værd. Jeg stemte ikke på dem sidste gang, og gør det heller ikke de næste 50 år.
(Hvis jeg kunne om 50 år, vil jeg være omkring 120 år, så jeg tror ikke selv på det.)

Søren Kristensen

@Jesper Johannesen
OBS. Man bliver taget ved næsen og taget i røven, oftets formuleret som at nogen tager røven på nogle andre - eller som i Holger Nielsens kommentar: at nogen (i dette tilfælde alle os der stemte på S) er blevet røvrendt.

Hvad angår det politiske, så var det jo ingen hemmelighed at MF ville søge det brede samarbejde hen over midten og har man fulgt bare lidt med sossernes udviklingshistorie gennem det senest halve århundrede, så bør det ikke overraske at MF, ligesom sine forgængere helt tilbage til katastrofale Anker Jørgensen), ender med at se til højre. Der sker nemlig noget for folk, når de når helt til tops i politik og det er også sket for Mette Frederiksen.

Lillian Larsen

Der burde følge et krav med, at skattelettelserne skulle bruges til lønforhøjelser. Det ville også give penge til statskassen.

Lillian Larsen

Lønforhøjelser - procentvis mest til de laveste, det vil gradvis mindske uligheden.

fin egenfeldt

Hvis vi alle lever og ånder i en stinkende atmosfære er det jo ikke mærkeligt hvis vi også selv kommer til at lugte dårligt.

Vores tankemæssige klima har i samfundet gennem årtier været domineret og forpestet af frås, misbrug, overgreb, undertrykkelse, udnyttelse, dis respekt, ragen til sig etc.

Frivilligt; ufrivilligt og med kikkerten for det blinde øje med lugtesalt som formilder er vi alle ansvarlige. Eliten især for de burde have vidst bedre.

Jesper Johannsen

Nu, hvor en ny verdensorden er en realitet med kommunistiske Kina som bannerfører og rollemodel over for den ikke vestlige verden kan en hver vel godt forstå det er nødvendigt at afvikle velfærdsstaten Danmark for at tage konkurrencen op og bevise over for det kommunistiske Kina og resten af den ikke vestlige verden, at kapitalismen og det frie marked er det eneste som dur, det eneste rigtige valg og den eneste samfundsløsning. Guds civilisation. Det har vi kæmpet for med vold og magt, krudt og kugler, i snart 100 år. Nu må den ikke vestlige verden da snart have fattet det.

Helt ærlig. Altså. Hvor svært kan det da være? Så dumme kan den ikke veslige verden da ikke være.