SERIEAlmanak

Måske er solen på vej. Men indtil da må vi leve med nedbøren

Velkommen til Informations almanak, som hver uge udforsker den forunderlige natur, der er lige foran os. I denne uge: regn og sne
Velkommen til Informations almanak, som hver uge udforsker den forunderlige natur, der er lige foran os. I denne uge: regn og sne

Jesse Jacob

Moderne Tider
4. februar 2023

Opholdene er få. Finregnen klister sig til ansigtet, sætter krøller og krus i mit hår, tilslører mine briller. Det føles som et evindeligt dugget og dråbefyldt udsyn. Og så hver eneste – sjældne – gang temperaturen falder, nærmer sig nul, og skyerne letter, er det også, som om det hele letter lidt inden i. Faldet nærmest klarer den disede, klamme, støvregnende masse, der synes at være krøbet ind alle vegne – ligger hvert sted, jeg kigger hen, findes i de blikke, jeg møder, og hver sprække i min krop, hver en tanke.

De seneste måneders nedbør tynger som en våd uldfrakke. Alligevel vil jeg møde denne vejrlige tilstand på ny og belemre jer med nedbør. Ja, for klimaforskere forventer vådere vintre, flere og kraftigere sommerbyger, og der er næsten kun at spørge: Hvad ser du gennem dine regnfyldte øjne?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Dejligt at læse,
Tak.