’Boje på Borgen’: Eksklusiv afsløring af konceptet, der fældede Lars Boje Mathiesen

Lars Boje Mathiesen blev sparket ud af Nye Borgerlige på røv og albuer, og den planlagte youtubekampagne ’Boje på Borgen’ kommer derfor aldrig til at se dagens lys. Men heldigvis er Moderne Tider helt eksklusivt kommet i besiddelse af fire afsnit. Læs selv, og vurdér, om konceptet ligner noget, der er 350.000 kroner overført til en privat konto værd
Lars Boje Mathiesen blev sparket ud af Nye Borgerlige på røv og albuer, og den planlagte youtubekampagne ’Boje på Borgen’ kommer derfor aldrig til at se dagens lys. Men heldigvis er Moderne Tider helt eksklusivt kommet i besiddelse af fire afsnit. Læs selv, og vurdér, om konceptet ligner noget, der er 350.000 kroner overført til en privat konto værd

Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Moderne Tider
18. marts 2023

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående, satiriske udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed og andre snærende bånd.

Afsnit 1: Boje skider i bukserne

Lars Boje Mathiesen er på vej ind på kontoret. Himlen er frostklar og blå, og han tager trappen op til Folketingets indgang i spring, to trin ad gangen. Halvvejs oppe stopper han op. Han stiller sin taske fra sig, sætter sig på hug og presser, til han bliver rød i hovedet.

»Ja, jeg skider spontant i mine bukser,« siger han så med blikket rettet direkte mod kameralinsen. »Det gør jeg, fordi jeg er fri til at gøre det, og fordi Nye Borgerlige med mig i spidsen skal være et protestparti, der skider på magteliten«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hold kæft den er sjov!

Jesper Johannsen

Fremover vil jeg ikke fortælle en vits, men en boje.

Spontanskider. Lige til store danske. God humor - igen.

Ete Forchhammer

sikken en gammel kugleramme de har holdt sig i det parti... kun to farver...