Sport
Læsetid: 7 min.

LeBron James og Tom Brady har åbenbart fundet kilden til evig ungdom. Og der er penge at tjene

Nutidens sportsstjerner fortsætter, til de er godt oppe i alderen – flere af dem med stor succes. Deres præstationer kan hjælpe os med at forstå aldring bedre, men nogle af metoderne, de promoverer, er ret tvivlsomme. Til gengæld kan de sælges

Trods sin modne alder toppræsterer 38-årige LeBron James på banen. Og han er ikke den eneste.

Kyle Terada

Moderne Tider
11. marts 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

LeBron James står med ryggen til sin modstander. Han udfører lidt fodarbejde, dribler bolden et par gange, skulderskubber sin modstander for at skabe plads, inden han træder ud i en såkaldt fadeaway og fyrer basketballen gennem nettet.

Med scoringen for LA Lakers mod Oklahoma City Thunder skrev den 38-årige superstjerne sig ind i historiebøgerne: Nu havde han scoret flere point i sin karriere, end nogen anden basketspiller nogensinde har gjort.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Det har ikke noget med aldring at gøre, det er fordi al sport idag er aftalt spil