Sådan går du fra at føle dig som en udmattet far til at blive et omvandrende sexsymbol

Skuespilleren Pedro Pascal fra tv-serien ’The Last of Us’ har fået fænomenet ’slutty daddy’ til at trende på nettet, og det er godt nyt til alle udbrændte fædre. Med lidt storytelling kan du forvandle din pressede hverdag til en sand heltefortælling

Nadia Schlosser

Moderne Tider
11. marts 2023

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående, satiriske udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed, presseskik og andre snærende bånd.

En slutty daddy er en lækker, hengivende far, sprængfyldt med selvtillid, og dermed et dejligt fænomen at hægte din krog i, hvis du kæmper med at finde dine ben i faderrollen og føler, at der er gået lidt for meget leverpostej i hverdagen.

Her er fire scenarier til inspiration:

Slutty daddy skifter sengetøj om natten

For mange mennesker begynder dagen, når de står op, men alle småbørnsfædre ved, at dagen ofte begynder meget tidligere. Gerne klokken fire om natten, når din yngste får et hosteanfald, tisser i sengen eller får akut brug for havregrød.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her