»Min største skræk var at skulle føde et dødt barn igen«

I anledning af 50-året for den frie abort, har Information talt med ti kvinder, der deler deres historier om at få en provokeret abort. Her er det 40-årige Trine Christensen, der fik en dårlig nyhed efter en scanning

Sigrid Nygaard og Emil Ryge

Moderne Tider
1. april 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Trine Christensen, 40 år. Fik en abort i 2020

»Efter første barn blev jeg hurtigt gravid igen, men da jeg nåede til terminen, mistede vi hende. Min kæreste og jeg var i chok, og det eneste, vi kunne tænke på, var hurtigt at blive gravide igen. Det blev vi også, og vi troede, graviditeten skulle være begyndelsen på, at vi kunne hele vores sorg. Min kæreste friede til mig, og vi prøvede at fortælle os selv, at nu vendte det. Nu ville vi komme ud af det sorte hul, vi befandt os i.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her