Udfordringerne tårner sig op for Moderaterne, men løsningen ligger lige for: Det er tid til teambuilding

Først gik Jon Stephensen på orlov efter en tur i mediemøllen, og nu er Nanna Gotfredsen i søgelyset på grund af kreativ brug af Gadejuristens midler. Det er på tide, at Moderaternes uskolede politikere får noget hjælp udefra, så partiet ikke smuldrer eller trækker tæppet væk under regeringen. Det er tid til teambuilding
Først gik Jon Stephensen på orlov efter en tur i mediemøllen, og nu er Nanna Gotfredsen i søgelyset på grund af kreativ brug af Gadejuristens midler. Det er på tide, at Moderaternes uskolede politikere får noget hjælp udefra, så partiet ikke smuldrer eller trækker tæppet væk under regeringen. Det er tid til teambuilding

Finn Frandsen

Moderne Tider
20. maj 2023

Velkommen til Vores version. Informations helt enestående, satiriske udlægning af tidens allermest presserende emner – på tryg afstand af saglighed og andre snærende bånd.

1: Skriv en partihistorie

Intet skaber sammenhold som fortællinger om historiske bedrifter. Socialdemokraterne har den om, at Stauning skabte velfærdssamfundet (og at Per Hækkerup forærede olien til nordmændene i en brandert). Den slags historier er sjældent helt sande, men de skaber en følelse af, at man er en del af et større og dybere fællesskab. Her er Moderaterne udfordret, fordi partiet blev stiftet sidste år, men med den rette fortælleteknik kan man sagtens få skabt nogle narrative højdepunkter alligevel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Apropos teambuilding: Hvis alle mennesker var bygget som en legoklods, var sammenhold slet ikke noget problem.