FIFA og FIFA
Læsetid: 7 min.

Verdens mest populære fodboldspil og verdens største fodboldorganisation er raget uklar

Fodboldforbundenes verdensorganisation FIFA og firmaet bag det populære computerspil af samme navn skilles efter årtiers samarbejde. Nu vil Gianni Infantino lave sine egne spil. Det bliver en svær øvelse
Fodboldforbundenes verdensorganisation FIFA og firmaet bag det populære computerspil af samme navn skilles efter årtiers samarbejde. Nu vil Gianni Infantino lave sine egne spil. Det bliver en svær øvelse
Moderne Tider
16. september 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Havde det ikke været for de anslåede tusinder af migrantarbejdere, der måtte lade livet for, at det kontroversielle verdensmesterskab i herrefodbold kunne finde sted i Qatar sidste år, ville der nok ikke være mange uden for fodboldfan-miljøet, som straks associerede fodbold-VM med organisationen bag, FIFA, fodboldforbundenes verdensorganisation.

Mere sandsynligt er det, at FIFA indtil da, i hvert fald på teenageværelser verden over, først og fremmest blev forbundet med den mangeårige spilserie af samme navn, som den amerikanske spiludvikler Electronic Arts (EA) har stået bag siden 1993.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Infantinio er ellers et godt navn, hvis man vil ind i legetøjsbranchen.