Læsetid: 5 min.

Borgerskabets smukke sjæl

Claus Hermansen og Tine havde seksårsdag og inviterede til Søllerød Kro. Kunne den leve op til forventningerne?
Rundt i hjørnerne. Kold suppe af blendet grønt med en lille kugle hvid olivenis var en af de retter stedet havde valgt at starte med, da vi havde bedt sende os lidt rundt i hjørnerne. Og hjørner var der mange af den aften.

Rundt i hjørnerne. Kold suppe af blendet grønt med en lille kugle hvid olivenis var en af de retter stedet havde valgt at starte med, da vi havde bedt sende os lidt rundt i hjørnerne. Og hjørner var der mange af den aften.

Tine Dam Rasmussen

30. oktober 2010

Claus Hermansen har virkelig forandret sig, siden han mødte Tine den sommer i Tisvilde. Han var hardcore kystbane; udsøgte gener helt ud i læggene, tunge ure, lækre biler, ubegrænset tøjbudget og et rædselskabinet af venner, men modsat de andre overløbere fra Hornbæk kom han til Tisvilde for at integrere sig med urbefolkningen. Den kreative klasse. Kulturradikal Ungdom. Alle vi, der kan spille House of the rising sun på spansk guitar. Og han gik durk efter stamcellerne. Tines forældre er indbegrebet af autentisk Tisvilde; fornuftigt fodtøj, snitte æbler med kniv, åndfulde samtaler over udkogte grøntsager.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu