Læsetid: 5 min.

Discountitaliensk for begyndere

Middag på den italienske Fabio’s Paparazzi holder til prisen, men det gør konceptet vel næppe i længden? Tag med på den forjættende jagt på restaurantrabatter med en nybegynder
Restaurant Fabio’s Paparazzi er et af de mange steder, der tilbyder billige måltider via forskellige udbydere på nettet såsom sweetdeal og Early Bird. Spørgsmålet efter et besøg er så, om man kan forestille sig at komme igen – og betale fuld pris? I dette tilfælde er svaret ja!

Restaurant Fabio’s Paparazzi er et af de mange steder, der tilbyder billige måltider via forskellige udbydere på nettet såsom sweetdeal og Early Bird. Spørgsmålet efter et besøg er så, om man kan forestille sig at komme igen – og betale fuld pris? I dette tilfælde er svaret ja!

21. januar 2012

Billig, billigere og billigst synes at være vores primære kvalitetsparameter at dømme efter discountbutikkernes fremtog, og vores syge indkøbskultur har nu også ramt restaurationsbranchen, hvor tilbudskoncepter i den grad vinder terræn og lærer os, at restaurantoplevelser skal man da ikke betale fuld pris for. Restaurationsbranchens digitale svar på supermarkedernes tilbudsaviser kommer i forskellige afskygninger og hedder sådan noget som Sweetdeal, Groupon, Downtown, Tilbudibyen.dk, Krak Deals, Deal 24, Dealhunter, Dagens Bedste, Dagens Spise og sågar Greed (ja, så er man ikke er i tvivl om, hvad det handler om) står på listen over tjenester, der faldbyder restaurantoplevelser. Konceptet Copenhagen Dining Week foregår i februar og er spundet næsten efter samme model, hvor en række restauranter inviterer gæster inden for til en billigere omgang. Meget sigende for konceptets popularitet brød ejernes server ned i onsdags, da billetsalget åbnede. Flere tilbudshungrende blev ladt i stikken med deres købekraft.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu