Læsetid: 5 min.

Beværtet: En gammel italiener på Nørrebro

Quattro Fontane. Om det er et ægte romersk trattoria eller med årene er blevet et ærkekøbenhavnsk familiested er ikke til at sige, men det er et folkeligt køkken, man kan stole på
Til alle. Her kan man falde ind alle ugens dage – også på umulige tidspunkter. Kommer du tidligt, er der familier med bedsteforældre og småbørn; kommer du sent, sidder der måske et enkelt par eller et par singler, der får sig en pizza, mens de tjekker fodbold eller andet i selskab med deres iPhone.

Tine Sletting

23. februar 2013

Et ægte romersk trattoria. Det er der mange, der gerne vil være, men få rammer det så godt som den gamle restaurant Quattro Fontane i Guldbergsgade på Nørrebro. Her kan man falde ind alle ugens dage og gerne på ret umulige tidspunkter. Kommer du tidligt, er der familier med bedsteforældre og småbørn, kommer du sent, sidder der måske et enkelt par eller et par singler, der får sig en pizza, mens de tjekker fodbold eller andet i selskab med deres iPhone. Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde er kommet, mens der stadig var lys og fået beskeden ’køkkenet er lukket’. For de fleste, der arbejder der, synes det at være en livsstil, og tjenerne er de samme, som da jeg var ung, for ikke at sige lille.

Garderoben ovenpå er stadig nogle knager mellem ekstrastole og køleskabe, toiletterne stadig ubarmhjertigt kolde og velkomsten stadig lige varm.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu