Læsetid: 5 min.

Beværtet: En moderlig god ide

Få simple retter, børn er velkomne, bøffen, fritterne og bearnaisen sidder lige i skabet. Men det gør desserten, forretterne og tilsmagningen ikke. Og det er en betingelse, hvis det skal holde i det lange løb
For hele familien. Hvis succeskriteriet har været at lave et sted, hvor børnefamilier gider at gå hen, så er det til fulde opfyldt.

Niels Ahlmann Olesen

9. februar 2013

Min datter, Asta, har på det sidste betroet mig, at hun er bange for at blive voksen. Jeg har indtil videre modstået fristelsen til højlydt at bekræfte hendes angst og blot beroliget hende med, at det skam slet ikke er så alvorligt, som det (læs: far) ser ud. For at bekræfte denne nederdrægtige løgn, tænkte jeg, at jeg ville tage hende med på arbejde, så hun kunne se, at voksentilværelse og lønslaveri faktisk kunne være ganske civiliseret og endda forbundet med en del nydelse.

At finde en restaurant , som synes, at besøget af en anmelder og hans snart seks-årige datter er en selvfølgelighed, er dog ikke så lige til. Og det skyldes ikke anmelderen, men derimod afkommet. Der er vel en håndfuld restauranter, ud over bøfhuse med sen-navne og deslige, som syntes at børn – ifølge med ansvarlige voksne – er gæster, som det er værd at spilde tid og mad på. En af disse ligger på Østbanegade på det yderste af det inderste Østerbro, hedder Bistrot Bobo og er drevet af Morten Køster, som er kendt fra, en anden god østerbrorestaurant, Århusgade No 1.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu