Læsetid: 3 min.

Jadaliyya bringer optimismen tilbage

Websitet jadaliyya.com har besluttet, at deres tidlige artikler om forandringsprocesserne i Mellemøsten nu skal udsendes på tryk
9. februar 2013

Jadaliyya.com skal der tastes, når de skarpeste analyser af udviklingen i Mellemøsten skal læses. I løbet af få år har Jadaliyya manifesteret sig som en af de mest centrale kilder for solide, aktuelle, holdbare og velskrevne analyser funderet på et dybtgående kendskab til Mellemøsten.

Styrken er, at Jadaliyya både publicerer akademiske og tunge artikler, samtidigt med at lettere journalistiske artikler også finder vej – og i heftige perioder sker det dagligt. Under og efter de store politiske omvæltninger i Mellemøsten, der tog sin begyndelse i Tunesien for godt to år siden, har Jadaliyya fulgt, analyseret og arkiveret begivenhederne. Jadaliyyas redaktionelle linje er klar. De ønsker, håber og tror på, at forandringens stemme i sidste ende også kommer til at vinde den politiske kamp.

Redaktørerne af websitet Jadaliyya.com har nu også kastet sig ud på bogmarkedet. Umiddelbart et lidt mærkeligt træk for et succesfuldt website. Det vidner måske om, at bøger trods alt er vanskelige at vælte af pinden. At biblioteker fortsat har værdi. Stor værdi.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu