Læsetid: 5 min.

Håndlavet mad på højt niveau

En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk
Niveau. Man for demonstreret at italiensk mad og vin generelt har et usædvanligt højt niveau og er samtidigt nede på jorden og uden så mange dikkedarer.

Tine Sletting

2. marts 2013

Ja, så var vi ude og spise igen, Tone og jeg. Denne gang på FAMO. Den i Saxogade. Den første FAMO-restaurant som FAbbio Mazzon og MOrten Kaltoft åbnede tilbage i 2005. Siden er FAMO-Metro (tidligere omtalt her i spalterne) og FAMO51 kommet til. De kører med forskellige koncepter på de tre restauranter, men alle steder med italiensk håndlavet mad i udgangspunktet.

Vi blev spurgt, om vi ville starte med lidt at drikke af den boblende slags? Der var to slags at vælge imellem, så vi tog bare én af hver. Så kunne vi jo smage på forskellen!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu