Læsetid: 5 min.

Beværtet: Fedtet og hyggeligt i Ørestaden

Det stritter lidt i forskellige retninger, og måske vil man lidt for meget, men intentionen er god. Og vinen alene er køreturen værd
Forvirret. Man bliver ikke snydt på Rambla i Ørestaden, men næsten alle retter var ivrige efter at være noget i sig selv med én eller anden særlig krydring. Resultatet er spændende, men i sin helhed bliver man mæt på den lidt forvirrede måde.

Tor Birk Trads

19. oktober 2013

Kulturnatten er selvfølgelig en fin ting, men man kan også bare være træt og ikke orke alle disse overskudsmennesker med kulturpas. Så er det rart at søge lidt væk fra byen til et sted, hvor der absolut intet sker. Ørestaden er et perfekt bud.

Ørestaden nås jo let med metro, men min ledsager havde bil, så det var bare ud ad Lossepladsvej, til venstre ved Sjællandsbroen, til højre ved Bella Center og så lige ned til Fields og finde en hvid parkeringsfirkant i et udvalg, der gjorde det næsten svært at vælge. Vi gik ind på Rambla Bar & Grill, meget flot udefra med udspændt rødligt sejl over broen over kanalen. Rambla-navnet lyder godt af metropol og tapasstemning, mens Bar & Grill måske er mere til Fisketorvs- eller lufthavnssiden. På hjemmesiden skriver de »Her er stilen rå, enkel, hyggelig og ærlig«. Det er ret meget at gabe over på én gang, ligesom deres andet statement: Family, wine and tapas. Men her i Ørestaden har man vel både brug for og plads til alting på én gang. Så faktisk fremstod Rambla Bar & Grill som en sexet familierestaurant.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu