Læsetid: 5 min.

Beværtet: Lige bortset fra spinatpuréen

Kul må være Kødbyens foreløbige gastronomiske højdepunkt. Et egensindigt, legesygt og dogmefrit køkken
Kul på. Ovnen i køkkenet kører – vistnok som den eneste i byen – på grillkul. Den kan styre både røg og varme ganske præcist, og næsten alt på menuen er en tur forbi ovnen.

Kul på. Ovnen i køkkenet kører – vistnok som den eneste i byen – på grillkul. Den kan styre både røg og varme ganske præcist, og næsten alt på menuen er en tur forbi ovnen.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

7. december 2013

Jeg elsker at besøge byens helt nye restauranter. Helst så tidligt som muligt. Ret ofte gør jeg det dog ikke. Jeg giver dem altid et par måneder til at komme i gang på, få rutinerne på plads, få gulv og køkken til at spille sammen. Alt det der. Visse af mine kolleger sætter en dyd i at komme forbi så tæt på åbningsdagen, sågar på åbningsdagen, som muligt, ud fra devisen: Er man klar til at tjene penge, er man også klar til kunderne. Helt fornuftigt. Men jeg foretrækker at vente.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu