Læsetid: 3 min.

Vi anbefaler: Hypokonderfilm

Ny forskning fra Københavns universitet viste i denne uge, at man med filmens virkemidler kan bekæmpe sine værste fobier. Er du en lidt ængstelig person, kan det således hjælpe at gå i terapi med gyserfilm, og er du hypokonder, kan det være en god idé sætte sig til rette med ... hypokonderfilm. Her er fem uundgåelige i genren
29. marts 2014

Cassandra broen (1976)

Filmen er langt fra at være et mesterværk og er vel sine steder også lidt ufrivillig komisk, men den har et plot, der vil ligge en hver hypokonder meget på sinde: En ny og dødbringende virus er indkapslet og fremvist ved et møde til WHO, men mødet bliver angrebet af tre terrorister. De to dør under angrebet, men en tredje undslipper og kommer på et tog, der går fra Geneve til Stockholm.

Myndighederne finder snart ud af, at han er på toget, men frygter, at han er blevet smittet med den farlige virus, og én for én begynder passagererne at blive syge. Ingen tør stoppe toget af frygt for at slippe mere virus ud, og i stedet beslutter man sig for at lede det ud på et gammelt nazi-spor ind i Polen, lige i mod den ødelagte bro Cassandra Crossing.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu