Læsetid: 5 min.

Beværtet: Det skal være sjovt at tage til Hvidovre

Stedet er godt, og det samme er intentionen. Men der skal ske en hel del i køkkenet, hvis intentionen om gourmetmad til folket skal blive til virkelighed
Ambitiøst. Ambitionen om at servere andet end steaks til forstadsfolket er prisværdig, men noget synes at være glippet, i hvert fald den aften.

Ambitiøst. Ambitionen om at servere andet end steaks til forstadsfolket er prisværdig, men noget synes at være glippet, i hvert fald den aften.

Jakob Dall

12. april 2014

Nogen havde tippet mig en gourmet-restaurant i Hvidovre. Jeg har længe haft dette tip liggende og fulgt lidt med på restaurantens hjemmeside, der hver måned præsenterer en menu efter årstiden. På hjemmesiden ser det godt ud og gamle anmeldelser fra 2006 taler om »gastronomi til folket« og »gourmetmad til menneskepriser«. Min ven har fået en stor folkevogn, der gjorde det overkommeligt at komme fra Islands Brygge til Hvidovre på en iskold forårsaften, og det var i sig selv anledning til at få prøvet en tur til Arti’kok.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu