Læsetid: 5 min.

Beværtet: De gider ikke andet end mad og vin

Og det gør de godt med retter fra det danske og det franske samt et passioneret mandsskab. Men travlhed er ikke spidskompetencen i Ravnsborggade
Kro. Hvis 20 A er et bud på den moderne kro, så er det et godt bud. Gode velafbalancerede retter, der holder et højt niveau.

Kro. Hvis 20 A er et bud på den moderne kro, så er det et godt bud. Gode velafbalancerede retter, der holder et højt niveau.

Jakob Dall

24. maj 2014

Der er helt sikkert hyggeligt i Ravnsborggade 20 A, hvor en vinbutik er blevet til spisested. I dag hedder det, at jo mere casual, des bedre, og det får man her. Allerede understreget ved navnet 20 A. Det hedder ikke noget, det er bare et husnummer. Og det er jo fint, for så ved man, det starter ved indholdet, og at vi er inde ved roden: mad og vin på en adresse.

Vi kiggede ind en fredag uden at have bestilt bord. Måske lidt provokerende, for 20 A er, siden det åbnede i december, allerede blevet et stamsted og et populært sted, og selvfølgelig var alt optaget, der var endda folk, der havde bestilt bord og ikke var kommet ned at sidde endnu. Vi blev alligevel, om ikke venligt så så overbærende modtaget, som det lader sig gøre for, hvad svagt anedes som et let bevægeligt temperament under pres, og ligefrem lovet et bord, der meget heldigt snart ville blive ledigt. Det passede mig fint, hvis vi skulle vente lidt udenfor i den lyse, men kolde sommeraften med et glas rosé. 20 A har også borde udenfor og har gjort det fint med lidt krydderurter og tæpper, og Ravnsborggade er jo hyggelig i sig selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu