Læsetid: 5 min.

Beværtet: Øllebrød

Maden er slået stort op på Mikkellers restaurant i Viktoriagade. Indretningen er formidabel, øllet godt, snapsekortet imponerer, men maden halter
Rustikt. Gode øl, men lidt mere ujævn – og ikke mindst tung – mad på Mikkellers nye restaurant.

Rustikt. Gode øl, men lidt mere ujævn – og ikke mindst tung – mad på Mikkellers nye restaurant.

Tor Birk Trads

13. september 2014

Når jeg står nede i Kihoskh på Vesterbro om morgenen og køber min croissant, bliver jeg altid glad ved at der ved siden af Mikkellers bog om øl naturligvis også findes Øllen om bogen. Det er da opfindsomhed, der kilder. Ikke mindst i grafikeren Keith Shores streg, der pryder det meste af, hvad Mikkeller laver. Keith Shores streg er original nutidighed, der har reminiscenser af gamle dages grafikerfag, med karakterer og satire, ganske som Mikkellers ølsucces er nyskabelse og tradition på flaske med både karakter og poesi. Til Mikkellers ølimperium med ølbarer ikke bare her i byen, men også i udlandet er der også blevet tilføjet et spisested, Øl & Brød, i Viktoriagade på Vesterbro et par gadenumre fra dér, hvor Mikkellers første ølbar ligger. ’Restauranten om øllen’ må det være, og et sted, man kunne have forventninger om samme stilsikkerhed til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu