Læsetid: 6 min.

Beværtet: Et muskelbundt

Ligesom om jungledyret stikker restauranten stilmæssigt i mange retninger. Men det gør ikke så meget, når kvaliteten i serveringerne står så sikkert, som den gør
Engagement. Hele aftenen igennem fik vi på trods af grotesk travlhed i det store lokale en aldeles fremragende, vidende og engageret betjening.

Engagement. Hele aftenen igennem fik vi på trods af grotesk travlhed i det store lokale en aldeles fremragende, vidende og engageret betjening.

Tor Birk Trads

18. oktober 2014

Kala. Kerchak. King Kong. Det er, hvad jeg kender til gorillaer. De to første er fra Edgar Rice Burroughs’ Tarzan, den sidste kræver vel næppe introduktion. De har absolut intet med mad at gøre. Men en gorilla, et bæst, er buldret ind på den københavnske restaurantscene, har slået sig ned i et hjørne af Kødbyen og har ingen intentioner om at flytte sig. Den er stor som en hangar og ikke bange for at vise muskler. Rasmus Oubæk har åbnet restaurant nummer seks og kaldt den Gorilla.

Kortet er stort og fuld af små retter i snackstørrelse, og man kommer vidt, meget vidt, omkring. Fra østers over gyoza og grisehaler til brisket sliders og banankage. Det er svært at se en rød tråd ud over størrelsen på serveringerne og det, at any thing goes. Det kæmpestore lokale og den hektiske, men rare stemning, stedets vilde puls, indbyder en til at sætte sig ned og lade sig rive med. Der er udover a la carte-muligheden to menuer. En med 10 serveringer og en med 15. Vi sprang på sidstnævnte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu