Læsetid: 6 min.

Beværtet: I byen med mor – og Moritz

Der er mere stilsikkerhed end omsorgsfuld opvartning i den københavnske spise- og vinbar, men den er entydigt endnu et behageligt sted at hænge ud
Stil. Husved-stilen har generelt taget en skarpere drejning væk fra fransk loppemarkedsindretning til mere gennemført, designet indretning og spansk metropolstil.

Stil. Husved-stilen har generelt taget en skarpere drejning væk fra fransk loppemarkedsindretning til mere gennemført, designet indretning og spansk metropolstil.

Sigrid Nygaard

6. december 2014

Du kommer ind af døren … Du bliver sat på en barstol og kigger med i køkkenet, eller ved et af højbordene med udsigt ud til den travle Sankt Peders Stræde. Du er småsulten og starter med lidt Piementos de Padron og lidt Calamares. Får en lille flaske Moritz øl på 20 cl., nyder det. Vennerne støder til, de skal også have lidt at spise, så de bestiller en 5-6 andre ting til at dele, og de har lyst til at give den gas og tager fat i kælderkortet … Du er glad for din lille øl, men er nu klar til noget vin, og tager et glas af husets til 45,- kr., og vil egentlig også godt lige have et glas sherry til din tapas ...«

Det er uddrag fra aok.dk af restauratør Kenn Husveds våde tanker om sin beværtning i hans Sankt Peders Stræde, Bar Moritz, der åbnede i april. Husved vil gerne bidrage til storbystemningen i København med en spansk spisebar med mottoet wine – dine – repeat.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu