Læsetid: 5 min.

Beværtet: Gran Torino

Blød de forkerte steder. Madklubbens italienske restaurant er tæt på drømmen om baggårdshygge og folkeligt køkken, men kogekunsten mangler
For alle. Stemningen er god på Gran Torino, hvor man kan få en pizza til bare 100 kr. og god, billig vin. På den måde er der plads til alle. Men meget kunne nemt gøres bedre – og for de samme penge, hvis der blev satset lidt mere på madkunsten og smagen.

Claus Bech

17. januar 2015

Gran Torino lyder af fodbold eller amerikanerbil. Noget drenget i hvert fald. Gran Torino er også madklubdrengenes italienerrestaurant på Nørrebro. Meget stemningsfuldt ligger den i en baggård ved Sortedam Dossering, hvor siden Gran Torinos åbning i august sidste år de to andre madklubrestauranter, Hanzo og Alabama Social, også er kommet til under Irma-hønen. Gran Torinos baggårdslokaler har engang været lagerlokaler for Irma og der er herligt højt til loftet. Det er i sig selv en dejlig og eksotisk ting i et land, hvor man er vant til, at loftet altid trykker lidt og store lokaler er sjældne. Akustikken er endda behagelig. ’PIZZA’ bøjet i røde neonbogstaver leder en ind i gården, hvor der til lagerlokalerne er bygget en flot tilbygning ud i glas og malet jern, så man ankommer i baren, hvor man kan hænge sit overtøj på én af stumtjenerne og starte med en drink, inden man går til bords.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu