Læsetid: 5 min.

Beværtet: Trofast italiensk

Lige dér, hvor det gamle sår fra englændernes bombardement i 1945 stadig væsker lidt af funktionalisme og bilisme har København en trofast italiener, der styrer uden om alle trends og er en tidslomme i sig selv
14. februar 2015

Et osteria er en beværtning, mest et sted, hvor man drikker, men i stigende grad også et sted, hvor man spiser. I Italien kan det være en beskeden restaurant eller det kan være et sted, hvor man føler, man er gået galt, når man kommer ind, og der kun sidder mænd i gang med et eller andet alkoholisk til morgenmad. Det ved man aldrig. I Grappolo Blus tilfælde har man simpelthen købt domænet og hedder osteria.dk, og hos dem er osteria defineret som den afslappede restaurant til forskel fra il ristorante ved siden af, som de også kalder »Gourmetrestauranten«. »Gourmetrestauranten« har kostbare tasting-menuer og osteriaet har a la carte-kort og opfordrer til, at man kommer med hele familien og gerne børn.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu