Læsetid: 3 min.

Højt skum: Fra mynte og rødbede over grøn te til tørret hibiscus og safran

7. marts 2015

Knap havde Deres mundskænk afsluttet sin forrige klumme om det fremstormende fænomen kaffestout, før et bud trådte ind af døren med endnu en. En ny kaffestout, altså, til anmeldelse. Skidt timing og egentlig en postgang for sent, kære bryggeri, men så alligevel ikke. For sådan har jeg aldrig fået den før, må jeg tilstå: Jacobsens Coffee Mint Stout gør brug af den i øl så sjældne ingrediens pebermynte til at øve sit forføreriske virke. Hvis man da bider på.

Måske til dessert

Jeg er normalt stor fan af Jacobsens Special edition-bryg, men jeg må tilstå, at jeg ikke helt forstår denne. For det første er den ikke så stout, så det gør noget, snarere som en brown ale i den stærkere ende. Og ægteskabet mellem kaffe, øl og mintchokolade – er det indstiftet i himlen? Det synes jeg oprigtigt talt ikke, men det er jo så bare en fyrs mening.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu