Læsetid: 2 min.

Fagbog: Om at miste sig selv langsomt

Wendy Mitchell var 58, da hun blev diagnosticeret med Alzheimers. Hun begyndte at nedfælde oplevelserne, og resultatet er en bemærkelselsværdig memoir
3. februar 2018

Det hele begyndte, som det så ofte sker, med et fald. Et hårdt fald, under en løbetur langs River Ouse i York, England. Uden nogen synlig grund. Så endnu et fald. Og et til. Hun måtte opgive at løbe. Dernæst nogle utrygge oplevelser i trafikken. Indtil hun en dag sad ved sit skrivebord på arbejdet og ikke anede, hvad hun lavede der.

Da hun endelig fik diagnosen tidlig Alzheimers som 58-årig, vidste hun det allerede.

I en banebrydende bog, skrevet i samarbejde med journalisten Anna Wharton, dokumenterer Mitchell sin langsomme forsvinden, mens den sker. Der var et selv før, og nu er det der ikke længere. »Du,« kalder hendes nuværende selv hendes tidligere selv.

Wendy Mitchell: Somebody I Used to Know.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu