Læsetid: 10 min.

Sacha Baron Cohen er en ferm agent provocateur, men kynismen, han afslører, er velkendt

Komikeren Sacha Baron Cohen har igen klædt sig ud som diverse overdrevne stereotyper for at lokke afstumpet vrøvl ud af de magtfulde amerikanere, han møder. Man må sige, der er gevinst, men det er lige før, overraskelsen udebliver. Afstumpet vrøvl er man jo så vant til
Sascha Baron Cohen i karakter som den israelske antiterrortosse Erran Morad, sammen med en våbenaktivist. Ikke så få er blevet snydt af komikerens forklædninger, men deres ekstreme udsagn fremstår mindre ekstreme i dag, i en ekstrem verden, end de har gjort tidligere.

Sascha Baron Cohen i karakter som den israelske antiterrortosse Erran Morad, sammen med en våbenaktivist. Ikke så få er blevet snydt af komikerens forklædninger, men deres ekstreme udsagn fremstår mindre ekstreme i dag, i en ekstrem verden, end de har gjort tidligere.

Ritzau Scanpix

28. juli 2018

En selvbestaltet journalist med konservative grundholdninger og fleksibel virkelighedsopfattelse ved navn dr. Billy Wayne Ruddick Jr. interviewer Bernie Sanders og journalistikonet Ted Koppel, som udvandrer i protest mod hans definition af solformørkelse.

En venstreorienteret, selvundskyldende (men ikke desto mindre selvretfærdig) hvid cismand ved navn Nira Cairi-N'Degeocello cykler gennem USA med en lyserød pussyhat trukket ned over hentehårshestehalen for at møde republikanere »åbent og uden fordomme i håbet om at ændre deres barnlige og racistiske holdninger.«

En israelsk antiterrorekspert har visioner for bevæbning af småbørn, og en tidligere indsat forsøger sig som kunstner, der udelukkende arbejder med kropsvæsker og afføring.

Det er nogle af de karakterer og scenarier, den britiske komiker Sacha Baron Cohen udfolder i sin nye mockumentary, hvis to første afsnit er ude nu. Serien har skabt furore, fordi virkelige mennesker med virkelig magt i den grad har blameret sig i mødet med Baron Cohens karakterer, som de ikke vidste var fiktive.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
  • Espen Bøgh
  • Thomas Olsen
  • Søren Veje
  • Eva Schwanenflügel
ulrik mortensen, Espen Bøgh, Thomas Olsen, Søren Veje og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Har tidligere set et klip med ham som Ali G., og jeg tror det stadig findes på Youtube, hvor han kører den stakkels FBI mand, en moden herre i øvrigt, helt rundt på gulvet med både stoffer, utroskab og skydevåben.

- Herlig komik af bedste kvalitet!

Torben Bruhn Andersen og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar