Læsetid: 4 min.

I nyt Stephen King-remix er det svært at gennemskue, hvem der skal blive offer for hvem

Tv-serien ’Castle Rock’ er et remix af personer og steder fra nogle af Stephen Kings mest berømte romaner og noveller. Og forehavendet lykkes. Ikke mindst fordi man i dette nykomponerede sammensurium af grumme historier har svært ved at gennemskue, hvem der skal blive offer for hvem
’Castle Rock’ har adopteret personer og steder fra gysermesteren Stephen Kings enorme fiktive univers. I fængslet Shawshank State Penetentiary, der var centrum for The Shawshank Redemption, bliver der eksempelvis gjort en foruroligende opdagelse.

’Castle Rock’ har adopteret personer og steder fra gysermesteren Stephen Kings enorme fiktive univers. I fængslet Shawshank State Penetentiary, der var centrum for The Shawshank Redemption, bliver der eksempelvis gjort en foruroligende opdagelse.

HBO Nordic

11. august 2018

Nogle steder er bare forbandede. I virkelighedens danske provinsbyer er det butikshjørnet, som aldrig kan slå sig til ro, men igen og igen huser skiftende populærkulturelle trends. Det er hjørnet, hvor der engang lå en videobutik, så et solcenter, siden en bland selv-slikbiks, nu en teleforretning.

I horrorgenrens fiktive verden er det steder, der synes at huse ondskaben selv. Hus, hotel, fængsel, kirkegård, ja, sågar en hel by. Som det er tilfældet med den fiktive by Castle Rock i den verserende tv-serie af samme navn. De få kvadratkilometer by er gennemvædet af onde begivenheder: politivold, mord, tilsyneladende selvmord, undladelsessynder, kidnapninger. Ja, noget helt overnaturligt ondskabsfuldt trækker vejret hér.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu